Vähäkangas sukuseura ry

Uutisia/ajankohtaista

Sukuseura 30 vuotta

Sukuseuramme on perustettu 1994 joten 30 vuotta toimintaa tulee täyteen tämän vuoden aikana. Sattumoisin kesänaikana valmistuu Vähäkankaalle uusi koulu, joten tuli mieleen yhdistää tapahtumia. La 27.10.2024 on meillä varaus koululle pitää pieni tilaisuus siellä. Alustavasti olemme suunnitelleet samaantapaan kuin Read more

Lue lisää

Hallituksen kokous

La16.3.2024 pidettiin hallituksen kokous tilinpäätöksen käsittelyssä. Tänä vuonna tulee 30 vuotta toimintaa täyteen, 1994 aloitettiin sukujuhlilla.

Lue lisää

Uusi koulu

Vähäkankaalle on aloitettu uuden koulun rakentaminen. Perustusten tekeminen aloitettiin kuukausi sitten, heinäkuun alussa. Valmiina on syksyn 2024 aikana.

Kuvassa hahmotelma koulusta.

Lue lisää

Sukukokous Vilkunassa

Sukuseura piti Nivalassa vierailupäivän ja illalla vielä kokouksen. Iltapäivällä teimme museokierroksen Kallion museolle ja Vilkunan työhuonemuseolle. Vierailijoita oli mukana 11 henkilöä. Muutama kuva galleriassa.

Vuosikokous käsitteli aikaisemmat päättyneet tilivuodet ja valitsi uuden hallituksen ja toiminnantarkastajat. Uusina hallituksenjäseninä aloittavat Ville Read more

Lue lisää

Tapahtumia v 2023

Suunnitelma on jos onnistuu niin pidetään sukukokous myös 2023. Kolme vuotta sitten valittiin uusi hallitus ja nyt sitä halutaan muuttaa. Ajankohdaksi on ajateltu ennen juhannusta, ke 14.6. illalla ja pitopaikka olisi Nivalassa Vilkunan pihapiirissä. Tarkemmin sitten kun varmistuu.

Ohjelma Read more

Lue lisää

Kahveleita

Sukuviestin juttu kahveleista.

Lue lisää

Ylivieskalaisen Ville Ollilan tapahtumia

Tutkimuksia ylivieskalaisen Ville Ollilan liikkeistä Sukuviestin sivuilla Sukuviesti 4/2018 by Sukuseurojen Keskusliitto – Issuu  sivut 18-23, Matias Erosen tutkimus asiasta.

Lue lisää