SUKUSEURAN TOIMINTAA

Toiminta alkoi suurilla sukujuhlilla 24.7.1994 Ylivieskan kirkossa ja yläasteen koululla, jossa oli vieraita yli 1000 henkeä. Vieraita oli ympäri Suomea ja Ruotsia. Sukujuhlassa nimettiin sukutoimikunta hoitamaan suvun asioita eteenpäin ja sen toimesta sukuseura perustettiin 30.4.1995. Sukutoimikunnan puheenjohtajaksi nimettiin Urho Vähäkangas.Toinen sukujuhla oli 19-20.7.1997 samoin Ylivieskassa. Vieraita oli n 500 henkilöä. Sukuseura on toteuttanut kaksi muistomerkkiä jotka paljastettiin sukujuhlien aikana. Vähäkankaan kyläpuistoon pystytettiin Esa Nygårdin tekemä menneitten sukupolvien muistomerkki ja Ylivieskan kirkkomaalle Katariina Ollilan suunnittelema sukumuistomerkki. 
Kolmas sukujuhla oli 23.7.2000 Ylivieskassa Jokirannan koululla. Osallistujia oli 250 henkilöä. Juhlapuheen, -esitelmän piti Pekka Vähäkangas vanhasta rakennusperinteestä ja sen muutoksesta. Sukukokous valitsi puheenjohtajaksi Jouko Hannulan. Sukuseuran sihteerinä toimii Tapio Vähäkangas ja rahastonhoitajana Esko Saari.Neljäs sukujuhla oli 24.7.2005 Ylivieskan Akustiikassa. Juhlaesitelmän piti veteraani kansanedustaja Juhani Vähäkangas Raahesta. Aiheena oli suvun esi-isien muutto Raaheen ja asuminen siellä 1900 luvun alkupuolella. Sukukokous valitsi puheenjohtajaksi Hanna Karsikkaan.
Viides sukujuhla oli 24-25.7.2010 Ylivieskassa Vähäkankaan kyläpuistossa ja Akustiikassa. Juhlaesitelmän piti professori Aarre Heino Tampereelta. Juhlassa julkistettiin uusi sukuviiri ja palkittiin seuran puuhahenkilöitä. Puheenjohtajana jatkaa Hanna Karsikas. Sukuseuran säännöt ovat tämän linkin takana.